Instruktion – fælles puls

Jeg har alle instrumenterne, PA-anlæg og mikrofoner med og sørger for at I alle blive grundigt instrueret i hvordan i skal spille. Vi starter med at lave et par grundlæggende øvelser så I får en fælles forståelse for puls og rytmik. Derefter går vi over og leger med de forskellige instrumenter og finder frem til hvor I vil passe godt ind i bandet. Udover instrumenter skal vi både have nogle sangere og korpiger/drenge. Alle kan være med og alle vil kunne bidrage med et eller andet – husk det handler om at have det sjovt.

Spil løs – scenen er jeres

Måske tænker I “det kan jeg ikke, “Jeg er ikke musikalsk” eller “jeg er ikke så god”! MEN Det kan I være fuldstændig ligeglad med for det handler ikke om at blive bedømt på hvor dygtige I er – Det handler kun om at have det sjovt, være sammen, smide jeres hæmninger og måske udleve en drøm som jeres andre kolleger slet ikke vidste I havde. Det er sjov og ballade og med masser af energi og samtidigt træner i jeres team på en helt anden måde, får nogle helt nye oplevelser og ser jeres kolleger fra en ganske anderledes side.

 

Videooptagelse  – et minde fra eventen

I kan optage det hele med jeres smartphone og vise det til venner og andre kolleger. I kan også bruge optagelsen som en mindeværdig oplevelse  – Den aften hvor I så helt andre talenter komme frem både af hos jer selv og jeres kolleger. Hvis det er mig der optager det vil optagelsen ikke blive brugt kommercielt uden dette er aftalt på forhånd.

Booking klik her

Kontakt mig her eller ring på tlf. 5353 4655 du kan også sende mig en mail på henrik@geese.dk og fortæl om jeres behov og lad os sammen finde den løsning der er bedst for jer så I kan blive stjerne for en aften.  – Let’s play the music!