Tower of Power - small

1534
Kr. 2.100,00
På lager
1
Produkt detaljer

Tower of Power small

”opnå nye højder - gør teamet mere effektivt”

Læring: For effektive teams gælder det om at alle bidrager til opnåelse af de fastsatte mål. MEN hvordan ser sådan et team ud? Med Tower of Power får alle mulighed for at bidrage og dermed også udvikle deres personlighed. Hvordan skal vi kommunikere? – Hvad er vigtigt for samarbejdet? – hvordan opnår vi succes med at nå målet? Disse og mange flere spørgsmål vil teamet, via øvelsen sammen komme med svar på. Svarene er nøglen til et være et effektivt team.

Udførelse: Stil de 8 klodser inde i et cirkelformet, afmærket område. Hver deltager tager hver én snor (eller flere afhængig af antal deltagere)og holder fast ved enden af snoren hvor der er en lille kugle. Når alle har fat i hver deres snor skal de holde snoren udstrakt under hele øvelsen. Opgaven er at bygge et tårn ved at sætte klodserne ovenpå hinanden. Den eneste måde det kan gøres på er ved at bruge kranen/bøjlen som ”løftestang”. Det er vigtigt at det afmærkede område forbliver uberørt under hele øvelsen. Opgaven kræver at teamet laver klare aftaler, bevarer fatningen og lytter til hinanden.

Variant 1: Byg et hus i tre etager. Derved mindskes risikoen for at tårnet vælter i stedet for de traditionelle høje tårn. Byg eventuelt et ”værdihus” hvor de forskellige klodser har hver deres værdi – en god måde at synliggøre betydningen af virksomhedens værdier.

Deltagerantal (min./opt./max)

6 / 12 / 24

Tid til øvelsen (uden tilbagemelding)

10 – 45 minutter

Pladsbehov

8m x 8m

Temaer og mål

Teamudvikling: Effektiv kommunikation, samarbejde, aktiv lytning, arbejde med værdier i teams.

Ledertræning: Forståelse for behov for systemer, omgås med risici, kunne give feedback.

Projektledelse: Planlægning og arbejde under tidspres/deadline.

Kommunikationstræning: Meta-kommunikation, tålmodighed, tilbageholdenhed, anerkend forskellige synsvinkler.

Indhold i kuffert

1 stk. kran i rustfrit stål, 24 nylonsnore (2m x 3 mm pr. snor), 8 byggeklodser i massivt bøgetræ, instruktioner og forslag til øvelser.

Kuffert

38 x 33 x 14 cm.

Vægt

6,6 kg inkl. kuffert

Gem dette produkt til senere