The Band

1540
Kr. 2.220,00
På lager
1
Produkt detaljer

The band

” Teambåndet - Det nærværende møderum ”

Læring: Giv plads, vær kreativ og leg med team-koreografi. Teambåndet går det muligt for deltagerne at mærke hinanden, være omsluttet i et team, blive støttet af hinanden og være gensidig afhængig af hinanden. Teambåndet kan også bruges til at synliggøre forandringsprocesser og hvilken betydning en forandring kan have for et team. Det kan være en stærk sanselig oplevelse at være inde i teambåndet og den er super god til at give feedback efter andre teamøvelser.

Udførelse: Opleve nærhed – når der i teamet er brug for at give plads, mærke efter hvor de har hinanden og føle sig tryg, er teambåndet et fantastisk mulighed for at opleve det. Inviter teamet indenfor i båndet eller bed dem om at sætte sig ned og læne sig tilbage. Mærk hvordan alle bevægelser påvirker hinanden og slip kontrollen og vis tillid til hinanden. Når teamet står eller sidder roligt og bare støtter hinanden, få talt om det der er vigtigt og oplev et utroligt stærkt nærvær. Teamet får skabt et særligt rum hvor roen, tilliden og nuet er i centrum.

Variant 1: Vejkrydset - Få deltagerne til at stille sig inde i teambåndet og lad dem læne sig tilbage. En person forlader pludselig sin plads og finder en anden overfor og læner sig tilbage igen. Dernæst følger endnu en anden person efter og gør det samme og de andre sørger for at båndet hele tiden er udstrakt. Dette fortsætter og når teamet har fundet en god rytme kan hastigheden øges og derved øges også opmærksomheden og intensiteten. Det kræver at teamet hele tiden er gode til at koordinere og kommunikere med hinanden.

Variant 2: Alle deltagerne står inde i båndet og team skal nu udvikle et logisk system, hvor de både skal lave øvelsen med vejkrydset og samtidigt skal flytte hele båndet til et nøje anvist sted ca. 30 m fra det oprindelige sted. Kun ved virkeligt at samarbejde og skabe en team-koreografi vil det lykkedes at teamet at finde vej til målet!

Øvelserne fungere rigtigt godt som udendørsaktiviteter, men det kan også lade sig gøre at udfører dem indendørs, blot kræves der er en del plads i rummet.

Deltagerantal (min./opt./max)

4 / 12 / 18

Tid til øvelsen (uden tilbagemelding)

Varierer afhængig af funktion

Pladsbehov

4 x 4 m og gerne udendørs

Temaer og mål

Teamudvikling: Koordinere, holde sammen, samspil og afhængigheder i en organisation, være hensynsfuld, holde balancen, opleve nærvær, give feedback, at reflektere.

Forandringsprocesser: Gør forandrings- og udviklings erfaring til et naturligt fænomen, observer i den forbindelse rolleforandringer, oplev intuitive kræfter i organisation.

Indhold i kasse

1 blå elastisk stofring, 1 detaljeret instruktionsark. Leveres i en robust trækasse.

Nylon pose

36 x 26 x 14 cm.

Vægt

1,5 kg inkl. nylon pose

Gem dette produkt til senere