Teamnavigator

1539
Kr. 3.650,00
På lager
1
Produkt detaljer

Teamnavigator

” - præsenter hinanden og agendaen på en innovativ måde ”

Læring: Opstarten af kurset er ofte nøglen til hvordan alle dagene kommer til at forløbe. Så overrask dine deltagere med Team Navigator! Derved kan det lykkes på en legende måde at forandre forventningen til kurset med en interaktiv læringsprojekt. Så også starten af kurset bliver en værdifuld oplevelse for dine deltagere. Med Navigator får I fra begyndelsen udbytte af kooperativ adfærd og opbygger en god teamspirit eller du kan bruge det som en elegant tilgang til emner som "teamwork" og "lederskab".

Udførelse: Deltagerne står i en kreds omkring Team navigator. Alle tager en eller to snore i hænderne. (De snore der ikke skal bruges kan let fjernes). Målet er at få blyanten på midten, ført hen over et fastspændt ark papir og tegne en bestemt form (f.eks. et firmalogo). Det er også en mulighed at tegne vejen gennem en labyrint, så skal snorene blive ved med at være udstrakte. Variant 1 - Navne Kompas: Sammen "tegner" gruppen den symbolske forløb af kursusdagen, og erfarer gode fremskridt og at tage højde for kurver i den kommende vej. I stedet for de sædvanlige beskrivelser af retning (op, ned, venstre, højre, osv.), bruges navnene på deltagerne. Så læres navnene næsten automatisk. Instruktøren har i forvejen lave et navnekort til deltagerne, som hen af vejen bliver taget af. Variant 2 Blind: Alle de udførende deltagerne har snoren i hånden, og bind for øjnene. De øvrige deltagere skal føre an og koordinere bevægelser med dygtighed, målorienteret og verbale instruktioner. Ideelt set har hver "blind", en seende tildelt som ”coach”. Den "blinde" oplever derved, hvor vigtig formidling af oplysninger i virksomheden er, og den "seende" hvor meget præcise instrukser bidrager til den samlede succes.

Deltagerantal (min./opt./max)

6 / 10 / 30

Tid til øvelsen (uden tilbagemelding)

15 – 30 minutter

Pladsbehov

1 x 1,50 meter bordplade.

Temaer og mål

Kursusstart: Underholdende og let at udføre, lærer navnene at kende, aktivere deltagerene, vække gruppefølelse, oplevelse af den første succes, alternativ præsentation af agendaen.

Teamudvikling: Kommunikation, samarbejde, at handle målrettet, identificere indbyrdes afhængighed.

Lederuddannelse: At kommunikere udtrykkeligt og effektivt, at motivere gennem information, opbygge tillid.

Indhold i kasse

1 sammenklappelig trækasse i bøg med 18 nylonsnore (3 mm x 1,2 m, aftagelig), 10 skabeloner i A2, 1 pen, 1 holder i plast og et detaljeret instruktionsark. Leveres i en sammenklappelig trækasse.

Kasse

42 x 60 x 10 cm.

Vægt

5 kg.

Gem dette produkt til senere