SysTEAMing

1501
Kr. 5.500,00
På lager
1
Produkt detaljer

SysTEAMing

” - hold balancen ”

Læring: En bevægelig plade med figurer på, bringes i balance på et stativ. Det tiltrækker straks hele gruppens opmærksomhed og de er som fortryllede. En metafor med flere muligheder for fortolkning åbners op: At bringe noget i balance, skabe ligevægt, oplevelse af vekselvirkning, men også håndtering af risiko og forandring.

Udførelse: Der er ingen grænser for instruktørens mulighed for at være kreativ. I det følgende finder du nogle allerede velafprøvede varianter. Variant 1 - Grundlæggende for rollefordeling: Deltagerne inddeles i hold på 2-3 personer. Ved hver bord er der 2-4 arbejdsgrupper. I hver grupper er der en deltager der for bind for øjnene, det er "Giberen", som flytter brikker på brættet. Ved siden af står ”taleren” som kan se, og som fortæller hvor figurerne skal flyttes hen, uden selv at røre figurerne. Variant 2 - Ryd brættet: Figurerne er fordelt tilfældigt på brættet. Gruppens opgave er at rydde brættet helt. Pladen skal forblive i balance. Variant 3 - Flyt brikkerne: Pladen er delt med tape på midten i to felter. Halvdelen af figurerne står på det ene felt og resten på det andet felt. Målet er at få alle ens figurer over på den anden side, med så få træk som muligt. Variant 4 Lave en plan: Med tape laves en firkant på 20x20 cm på midten af et tomt bord. Nu gælder det om at stille alle figurerne udenfor firkanten. Til slut skal pladen være helt vandret på stativet.

Deltagerantal (min./opt./max)

4 / 9 / 12

Tid til øvelsen (uden tilbagemelding)

20 – 45 minutter

Pladsbehov

3 x 3 m

Temaer og mål

Teamudvikling: Kommunikation og grænseudveksling, sende- og modtager problematikker, underforstået eller tydelig kommunikation, fjerne misforståelser, aktiv lytning, kontrollere informationsstrømmen, skabe balance, skabe tillid.

Salgstræning: Forstå eller tage kundens synspunkt, opbygge kundernes tillid, udvikle det relevante sprog til kundediskussioner, observere kundens kropssprog.

Lederudvikling: At tage ansvar, se indbyrdes afhængighed i organisationen, træffe beslutninger trods usikkerhed, at beskæftige sig med risiko, brug af oplysninger modtaget på anden hånd.

Projektledelse: Udvikle strategier, at arbejde succesfuld og fokuseret på trods af en mangel på information, udnyttelse af ressourcer og kompetencer.

Indhold i tasken

En bevægelig plade (Birk / Kork), en bund (bøg / rustfrit stål), 16 tal (bøg), 3 bind til øjnene, 1 detaljeret instruktionsark. Leveres i en håndlavet speciel taske.

Taske

75 x 75 x 9 cm.

Vægt

8,4 kg.

Gem dette produkt til senere