Scoop

1500
Kr. 1.050,00
På lager
1
Produkt detaljer

Scoop

” - tænk kreativt og som et team ”

Læring: I hverdagen støder mange teams ofte på situationer, som er umulige at løse, hvis ikke alle bogstaveligt ”trækker på samme hammel”. Med Scoop får deltagerne øjnene op for vigtigheden af samarbejde og teamarbejde.

Udførelse: Holdets får til opgave at transportere en bold via en rørkonstruktion til et aftalt sted. Deltagerne står i en rundkreds og holder i enden af hver deres snor. Sammen skal de manøvrere røret og samle bolden op og fører den til et fælles mål. Der er følgende varianter: Variant1:Fjernbetjening: Et foruddefineret ledelsesteam fået til opgave at koordinere gennemførelsen af opgaven. Medlemmer af ledelsen må ikke selv føre snorene. Lykkes det dem, at kommunikere opgaven og på en gennemskuelige og målrettet måde at koordinere opgaven? Variant 2 - Aktivering: Sammen og koordineres af hele gruppen, skal bolden løftes ved hjælp af røret og placeres på et forudbestemt sted. Alle er involveret, og opmærksomheden er fokuseret. Variant 3 - Organisationsudvikling: Gruppen skal løse opgaven, uden der er udnævnt en ledergruppe. Gruppen skal selv finde ud af at koordinere opgaven.

Deltagerantal (min./opt./max)

6 / 14 / 18

Tid til øvelsen (uden tilbagemelding)

15 – 20 minutter

Pladsbehov

10 x 10 m

Temaer og mål

Teamudvikling: Samarbejde, kommunikation, målrettet arbejde, at beherske sig, identificere indbyrdes afhængighed.

Organisationsudvikling: Koncentration, fokus, at lære af fejl aktivering: Ved kursusstart, efter frokostpausen.

Indhold i pose

1 flot rør i plast med 16 robuste nylonsnore (3 mm x 2,50 m, aftageligt), 3 bolde, 1 detaljeret instruktionsark. Leveres i stofpose.

Pose

21 x 30 x 13 cm.

Vægt

700 g

Gem dette produkt til senere