Reality Check

1508
Kr. 900,00
På lager
1
Produkt detaljer

Reality Check

” - Zoom ind på hinandens verdener ”

Læring: Facinationen af grafisk design har været inspirationen til at skabe disse grafiske kort. Når et team skal samarbejde er det yderst vigtigt at de forsøger at forstå hinandens billede af verdenen. Det er via åbenhed og nysgerrighed at den gode kommunikation skabes. For at teamet skal lykkedes med denne opgave kræver det at de lytter og kan formidle hver deres billede. Denne geniale opgave er ideel til at synliggøre kommunikation og vil være perfekt som energizer ved en hver begivenhed.

Udførelse: Hver deltager får udleveret et af de runde kort som er en del af en større sammenhæng. Hvert kort er zoomet ind og passer sammen i en helhed. Deltagerne skal nu ved at fortæller de andre uden at vise dem kortet, finde frem til den rigtige rækkefølge som de skal ligge i. Når teamet er sikker på rækkefølgen stiller de sig i en række og lægger kortet med bagsiden opad. Når instruktøren giver signal må de vendes - og nu bliver det visuelt tydeligt om de har kommunikeret så alle kortene ligger i rigtig rækkefølge - Har de fået et fælles verdensbillede!

Deltagerantal (min./opt./max)

5 / 16 / 16

Tid til øvelsen (uden tilbagemelding)

10 – 15 minutter

Pladsbehov

Afhænger af gruppens størrelse men min. 40 m2 vil være at anbefale.


Temaer og mål

Teamudvikling: Teamsamarbejde, tålmodighed, Arbejde med et overordnet mål.

Kommunikationstræning: Sende- og modtager budskaber, opleve tvetydighed af beskeder, aktiv lytning, fælles verdensbillede

Præsentation: Gruppere informationer, meta kommunikation.

Salgstræning: Tale kundens sprog, Forstå hvad andre forstår, træne at få budskabet frem.


Indhold i æske

16 stk. store runde kort i karton med grafiske billeder, et detaljeret instruktionsark. leveres i en fin æske.

Taske

29 x 29 x 1 cm.

Vægt

0,5 kg inkl. æske

Gem dette produkt til senere