Pipeline

1530
Kr. 1.650,00
På lager
1
Produkt detaljer

Pipeline

”Rullende kommunikation”

Læring: For at få en opgave udført, kræver det ofte flere mennesker. Som erfaren coach/træner ved du sikkert også hvor vigtigt overlevering kan være for at udføre en opgave med succes. Pipeline er et spændende læringsværktøj med et højt aktivitetsniveau for dine deltagere. Det er tilmed også en fantastisk metafor til at vise FLOW i organisationer og teams, både hvad angår kommunikation og operative processer. Pipeline er et oplagt læringsværktøj til at afprøve LEAN i praksis. Læringsværktøjet er også en super god energizer med et højt output.

Udførelse: Kuglen symbolisere et projekt eller et tema, som teamet skal arbejde sammen om. Teamets opgave er at transportere kuglen fra en given position over en fastlagt distance og til et bestemt mål. Kuglen skal hele tiden bevæge sig fremad mod målet uden at blive berørt eller tabt undervejs. Den eneste måde hvorpå kuglen må bevæge sig er i denne pipeline – et system bestående af mini tagrender i mat plastik og efter et forudbestemt regelsæt.

Deltagerantal (min./opt./max)

6 / 16 / 30

Tid til øvelsen (uden tilbagemelding)

10 – 25 minutter

Pladsbehov

Indendørs min 10 – 12 meter langt rum

Udendørs fra 15 meter og optil 100 m

Temaer og mål

Teamudvikling: Intern kommunikation, tage ansvar, håndtere pressede situationer, give feedback, fokusere på målet.

Ledertræning: Effektiv kommunikation, give instrukser, lede et team, skabe motivation i teamet.

Projektledelse: Planlægning og arbejde under tidspres/deadline.

Organisationsudvikling: Optimering af processer, LEAN management, konstante forbedringer, illustrere flow i kommunikationen og processer.

Indhold i posen

6 mini tagrender i robust plast, 2 massive trækugler, en smart pose i nylon med skulderrem som gør det nemt at tage den med.

Pose m/rem i nylon

8 x 8 x 73 cm.

Vægt

1,6 kg inkl. posen

Gem dette produkt til senere