Magic Stick

1506
Kr. 1.140,00
På lager
1
Produkt detaljer

Magic Stick

” ophæv tyngdeloven ”

Læring: "Inspireret af ideen om den magiske bambus, har vi designet en ny variant af denne øvelse, hvor vi har forandret konstruktionen. Tidligere var man afhængig af en fast gruppestørrelse, men denne her stav kan deles i fire og er velegnet fra 6 til 22 deltagere. Tidligere var det også vanskeligt at transportere den 2,3 m lange stav. Nu er den forvandlet til 1m lang stav og fylder derfor meget mindre og er nem at have med overalt. Denne stav bør være i en hver instruktørs repertoire!

Udførelse: Deltagerne står overfor hinanden i to rækker, hvor de peger med udstrakt pegefinger på hinanden. Instruktøren lægger nu tryllestaven på deltagernes udstrakte pegefingre og trykker forsigtigt på den. Opgaven er at deltagerne skal lægge staven på gulvet. Der er kun én regel: "ingen af deltagerne må miste fingerkontakt med staven". Så snart instruktøren slipper staven, bevæger staven sig automatisk opad. Årsagen vil efterhånden gå op for deltagerne og kun ved en detaljeret og koordineret kommunikation, koncentration, egenkontrol og tilbageholdenhed vil målet være opnåeligt.

Anbefaling: Denne øvelse er særligt velegnet til at synliggøre behov for fælles fokus, anerkendende kommunikation og præcise aftaler.

Deltagerantal (min./opt./max)

6 / 12 / 22

Tid til øvelsen (uden tilbagemelding)

5 – 15 minutter

Pladsbehov

8 x 5 Meter i fuld længde, men kan opdeles efter behov

Temaer og mål

Teamudvikling: Kommunikation, målrettet handling, rummelighed, beherske sig, fælles fokus.

Lederudvikling: Påtage sig lederskab, sætte struktur, træne effektiv kommunikation, lægge strategi.

Organisationsudvikling: Koncentration, fokus, arbejde ressourceorienteret, forholde sig til forandringer.

Indhold i pose

1 magisk stav (6 aluminiumsstænger hver 0,65 m lang, med gevind), et detaljeret instruktionsark. Leveres i praktisk stofpose.

Pose

69 x 4 x 4 cm.

Vægt

320 g inkl. pose

Gem dette produkt til senere