Leonardo's Bridge

1526
Kr. 2.250,00
På lager
1
Produkt detaljer

Leonardo's Bridge

” - byg bro mellem udfordringer ”

 

Læring: Den åndelige skaber af denne geniale konstruktion er ingen anden end Leonardo Da Vinci. Allerede i 1480 havde han ideen om at designe en selvbærende bro, der kan samles uden brug af værktøj. Stabilitet i gruppen og evnen til at overvinde "fælder" er vigtige dele i samarbejdet. Men først er det vigtigt at bygge broen. Giv deltagerne denne udfordring! Bygningen af broen udfordrer den kreative teamgejst og giver synlige resultater, som vil gøre indtryk på gruppen.

Udførelse: Deltagerne får til opgave at bygge selvbærende bro på 4 meter, den skal bygges af 28 pinde og uden yderligere hjælpemidler. Den første brainstorming er i små grupper, derefter planlægger alle deltagerne brobyggeriet sammen. Kun gennem koordination, kreativitet og udveksling af know-how er det muligt at bygge broen. Resultatet er en selvbærende konstruktion, som er ideel som en metafor for stabiliteten af holdet, både internt og eksternt. Brobygningen kan også ryste 2 teams sammen, for eksempel i et interkulturelt miljø. Til dette formål, begynder deltagerne opførelsen i hver sin ender samtidigt, således at de til slut skal samle broen på midten. For at få succes med den symbolske sammenbygning kræves koordinering og gensidig tilpasning af konstruktionerne fra begge hold.

 

Deltagerantal (min./opt./max)

6 / 10 / 14

Tid til øvelsen (uden tilbagemelding)

45 – 60 minutter

Pladsbehov

5 x 8 m

Temaer og mål

Teamudvikling: Koordinering og kommunikation, arbejde målrettet, fokusere på kompetencer, interagere på en rolig måde.

Projektledelse: Beskæftige sig med sparsomme ressourcer, at dele know-how, være kreative, fordele kompetencer.

Interkulturel kompetence: Afstemme adfærd, modtagelig overfor ideer og synspunkter fra andre kulturer.

Indhold i taske

28 træpinde , 28 små pinde til at lave en miniaturemodel, 4 x 3 meter reb, 1 detaljeret instruktionsark og billeder af hvordan broen skal se ud når den er færdig. Leveres i en bæretaske m/rem.

Taske

13 x 16 x 138 cm

Vægt

6,7 kg inkl. bæretaske m/rem

Gem dette produkt til senere