CommuniCards

1505
Kr. 2.580,00
På lager
1
Produkt detaljer

ComminiCards

” - kunsten at kommunikere ”

Læring: Udtrykket CommuniCards er sammensat af kommunikation, kunst og kort. Dette læreringsscenario samler en række forskellige emner. Som en gåde bliver gruppen konfronteret med et problem, der kun kan løses med kunsten at kommunikere. CommuniCards er en guldgrube for kommunikation fagfolk!

Udførelse: Deltagerne sidder med bind for øjnene eller lukkede øjne en tæt kreds. Instruktøren tager to af de 30 brikker fra sættet og fordeler de resterende blandt deltagerne. Opgaven er sammen at finde farver og former på de to manglende brikker, kun ved brug af verbal kommunikation. Instruktøren giver blot oplysninger om farven, der sker ved at en deltager rækker sin brik op. Afhængig af gruppens størrelse og ønsket vanskelighed er CommuniCards muligt med færre farver eller former.

Deltagerantal (min./opt./max)

6 / 14 / 28

Tid til øvelsen (uden tilbagemelding)

20 – 45 minutter

Pladsbehov

Tilstrækkeligt område til at sætte stole i en rundkreds både inde- og udendørs

Temaer og mål

Teamudvikling: Aktiv lytning, løse misforståelser, kontrollere informationsstrømmen, etablere diskussionsdisciplin, fordele roller, anerkende andres ”verdensbillede”. Projektledelse: Deling af viden, udvikle strategier, håndtere mangel på information.

Kommunikationstræning: Sende- og modtager budskaber, opleve tvetydighed af beskeder, effekten af eksplicit kontra implicit sprog.

Præsentation: Kombination af oplysninger, at holde den "røde tråd", få opmærksomhed, at sejre, meta kommunikation.

Salgstræning: Salg i telefonen, give kunden detaljerede oplysninger, aktiv lytning, forstå kundens behov

Indhold i taske

30 stk. robuste støbte plastikbrikker i 5 forskellige farver, 16 bind til øjnene i behageligt rødt fleece materiale, et detaljeret instruktionsark.

Taske

35 x 26 x 27cm.

Vægt

1 kg inkl. taske

Gem dette produkt til senere