Flyvende Tæppe

1855
Kr. 2.650,00
På lager
1
Produkt detaljer

Flyvende Tæppe

” Magisk teamwork”

Læring:

Denne øvelse træner teamet i at samarbejde og håndterer modstand. De lærer vigtigheden af at kunne bevare et overblik og holde fast i planlagte strategier. Det gælder om at bevare hovedet når det går stærkt. Ved at skiftes til at være det team som skal løse opgaven og dem der skal forhindrer det, sætter det også forandringsprocesser i perspektiv. Derdudover vil den enkelte opleve sin egen pesonlighed træde tydeligt frem.

Forslag til forskellige måder at udføre øvelserne:

1) Bold på kanten En bold skal flyttes én gang rundt om yderkanten af det "FLYVENDE TÆPPE" og tilbage igen til udgangspunktet, uden at bolden falder i hullerne eller af dugen.

2) Bold rundt om huller En bold skal cirkle rundt om alle hullerne og derefter bringes tilbage til udgangspunktet.

3) Konkurrence mellem to teams Begge hold står rundt og holder det "FLYVENDE TÆPPE" i en skiftende rækkefølge (en deltager fra hold A, så en fra hold B, så en fra hold A osv.). Hold A har et minut til at forsøge at få bolden i et af hullerne, mens hold B forsøger at forhindre dem i at gøre det. De bytter derefter om, og hold B forsøger at få bolden i et af hullerne, mens hold A blokerer.

der er flere muligheder og det er bare med at lade fantasien og gerne teamet til at finde på flere måder hvorpå det "FLYVENDE TÆPPE" kan skabe et magisk øjeblik. Det sætter helt sikkert gang i lattermusklerne og skaber dynamisk energi i teamet.


Deltagerantal (min./opt./max)

5 / 10 / 20

Tid til øvelsen (uden tilbagemelding)

5 – 20 minutter

Pladsbehov

30 m2

Temaer og mål

Teamudvikling: udvikle kreative løsninger sammen, samarbejde mellem afdelinger, kommunikere effektivt, arbejde mod et fælles mål.

Kommunikationsevner: Aktiv lytning, kropssprogssignaler, personlighed, åbenhed og anerkendelse.

Lederuddannelse: effektiv og målfokuseret facilitering, motivation, fastholdelse af overblik, styring af optimeringsprocesser.

Energizer: Er god at lave efter frokostpausen eller i starten af et seminar.

Indhold i taske

1 rundt klæde med huller og en tyk gribekant. 2 bolde og et detaljeret instruktionsark.

Tasken

63 x 46 x 12 cm.

Vægt

3,5 kg.

Gem dette produkt til senere