Facilitator balls 1 + 2 dobbeltpakke

1812
Kr. 800,00
På lager
1
Produkt detaljer

Facilitator Balls 1 + 2 dobbeltpakke

” Sæt ord på oplevelser ”

Læring: Disse bolde i forskellige former og farver er blevet et af yndlingsværktøjerne for instruktører og coaches. Det er en fremragende måde at få deltagerne til at sætte ord på deres oplevelser. Derfor har vi udviklet endnu et sæt bolde som kan udvide de temaer man som instruktør vil sætte i spil. Værktøjet kan både anvendes som feedback på en øvelse eller seminar og i forbindelse på en coaching session.

Feedback værktøj

Udførelse: Tidspunktet hvor øvelsen er slut er et afgørende øjeblik for både deltagerne og instruktøren. Her bliver der reflekteret over de oplevelser, følelser og konklusioner. Udvekslinger tager fart.... men det er vigtigt at styre processen. Ved at anvende boldene på en strukturet måde kan instruktøren styre udvekslingerne i den retning der matcher de udfordringer der er i gruppen. Smid et par af boldene ind i kredsen og lad deltagerne på skift samle en op, hør om deres oplevelse og få dem til at kaste den videre til en anden indtil alle har fået mulighed for at ytre sig. På den måde kommer der fart i reflektionerne i en struktureret form. Ved afslutning af et seminar kan alle boldene komme i spil og hver deltager kan så vælge lige den bold som gør at de hver i sær kan sætte ord på det der er vigtigt for den enkelte.

Coaching værktøj

Udførelse: En hver coach ved at det er en kunst at stille de rigtige spørgsmål. Da spørgsmålene forstørre opmærksomheden på det der er i fokus.

Indhold

2 x 6 skumbolde, 1 detaljeret instruktionsark

Leveres i to nylon poser

Gem dette produkt til senere