Easy Spider

1517
Kr. 2.220,00
På lager
1
Produkt detaljer

Easy Spider

” Sammen gennem tykt og tyndt ”

Læring: Easy Spider er en videreudviklet og forbedret udgave af det klassiske "edderkoppespind". Vores nye innovative wirers i nettet bliver ikke sammenfiltret under transporten. Med lidt øvelse, kan det bygges på mindre end fem minutter! Størrelsen af de enkelte huller er variable. Nettet kan indstilles i højden af 180 til 250 cm, og i bredden på 250 til 480 cm Til indendørs brug anbefaler vi at udskifte træstængerne med teleskopstænger (ekstra tilbehør).

Udførelse: Før gruppen ankommer, forbereder coachen/konsulenten edderkoppespindet. Det monteres mellem to træer eller lignende faste ankerpunkter. Deltagerne får til opgave at krydse linjen fra den ene til den anden side. Hvert hul kan anvendes én gang. Enhver kontakt med nettet er forbudt og vil resultere i forud aftalte sanktioner. Hvordan lykkes det gruppen at organisere deres ressourcer, således at opgaven kan løses? Her bringes der fokus på meningsfuld integration af deltagernes personlige styrker til holdet.

Deltagerantal (min./opt./max)

8 / 17 / 20

Tid til øvelsen (uden tilbagemelding)

20 – 60 minutter

Pladsbehov

5 x 8 m

Temaer og mål

Teamudvikling: Interagere, koordinere, tillid, sammenhold, skabe holdånd.

Lederuddannelse: At se afhængigheder i virksomheder, kommunikation, håndtere risici.

Projektledelse: Håndtering af flaskehalse problematikker, tidsstyring, betydningen af kvaliteten i arbejdskraften.

Indhold i kuffert

1 netværk med 17 justerbare masker af meget elastisk gummisnor (flettet 16-gange), 4 stropper (4 m) med klemmer, 2 detaljerede instruktionsark om udformning og gennemførelse. Leveres I trækuffert.

Kuffert

34 x 25 x 12 cm

Vægt

2,6 kg inkl. kuffert

Gem dette produkt til senere