Domino Event

1810
Kr. 3.950,00
På lager
1
Produkt detaljer

Domino Event

” Få brikkerne til at falde på plads”

Læring: Begejstring og entusiasme opleves tæt, når spillerne placere deres farverige klodser med forsigtig hånd. Der er en begrænset periode, til at bygge en Domino verden. Som ved et projekt, arbejder forskellige teams med forskellige dele af en større helhed. Der er talrige udfordringer der skal løses og visse krav der skal opfyldes. Vil teamet klare at få placeret brikkerne, så der til slut bliver væltet mindst 75 % af dominoverdenen?

Udførelse: Efter startsignalet, går gruppen hektisk i gang med arbejdet. Koordineret af ”ordstyrere” bliver der fokuseret på at udvikle løsninger til de forskellige tekniske udfordringer. Igen og igen høres "... åh nej, ikke nu ..." hvis nogen ved et uheld, vælter noget af dominoslangen. Kun de indbyggede "nødbremser" - to sten taget ud af kæden – kan stoppe den for tidlige kædereaktion. Stærkt koncentreret afklares de områder hvor projektet grænser op til hinanden. Til sidst er alt klar til det store øjeblik: Den endelige opstart af kædereaktionen. Mindst tre fjerdedele af brikkerne, skal selv falde. For at opnå dette, skal der udvikles og mestres den korrekte afstand mellem stenene, det sker i de forskellige testfaser af funktionalitet kryds, overkørsler, højdeændringer og andre udfordringer. ”Ordstyrerne” sikre kommunikation mellem de forskellige teams og opfordre igen og igen hele gruppen til at bruge selvudviklede ritualer for at motivere teamet.

Deltagerantal (min./opt./max)

5 / 15 / 35

Tid til øvelsen (uden tilbagemelding)

45 – 60 minutter

Pladsbehov

Indendørs rum eller udendørs på mindst 25 m2.

Optimal er 50 til 100 m2.

Temaer og mål

Teamudvikling: Samarbejde om at udvikle kreative løsninger, kommunikationsudveksling, brug af ritualer.

Projektledelse: Realiseringen af konkret synergi, koordinering af sub-teams, kommunikation i projekter.

Organisationsudvikling: Arbejde LEAN - kontinuerlig forbedringsproces, arbejde med begrænsede ressourcer.

Lederudvikling: Koordinering af sub-teams, ledelse af et større systemer.

Indhold i taske

Basis sæt op til 35 spillere: 750 dominobrikker i 5 farver (hvid, sort, blå, grøn, rød) i 5 separate poser, 1 detaljeret instruktionsark. Leveres i praktisk skuldertaske.

Taske

22 x 54 x 25 cm

Vægt

8 kg inkl. taske

Gem dette produkt til senere