CultuRally XXL - 35 pers.

1850
Kr. 3.200,00
På lager
1
Produkt detaljer

CultuRally XXL - 35 personer

" Lær at forstå hvad andre forstår "

Læring: CultuRally konfronterer grupper på en sjov og lærerig måde med den udfordring at skulle beskæftige sig med forskellige regler i forskellige sammenhænge. I løbet af spillet, oplever hver deltager et ”kulturchok”, som de ikke er forberedt på. Dette kan sammenlignes med den form for kulturchok mennesker føler, når de møder et andet land, med en anden kultur eller en anden afdelings kultur inden for den enkelte virksomhed eller organisation. Som i det virkelige liv, er de forskellige kulturelle regler ikke altid umiddelbart synlige, selvom den eksterne kontekst forbliver uændret. Spillet kan også anvendes som et analyse værktøj af personprofiler, forandringsevne og ledelsesmæssige aspekter.

Udførelse: formålet er at vinde så mange jetoner (XENOS) som muligt. Deltagerne sidder ved 4 – 7 borde og kaster samtidigt to terninger, en med symboler og en med tal Symbolterningen kræver at en bestemt handling skal udføres, som beskrevet i de vedlagte spilleregler ved hvert bord. Handlingen skal udføres så hurtigt som muligt. Den som udfører handlingen sidst, har tabt runden og skal betale antallet af XENOS ud fra hvad tal-terningen viser. Disse XENOS udbetales til den deltager, der kastede terningerne. Den deltager, der kaster terningerne er fritaget fra at skulle udføre handlingerne, men skal i stedet for have fokus på hvem af deltagerne der er langsomst og dermed skal aflevere XENOS. Hver spiller skiftes til at kaste terningerne og spillet fortsætter i urets retning. Efter en prøverunde på 5 – 10 minutter bliver spillets regler fjernet fra hvert bord og ingen yderligere snak er tilladt. Hvad deltagerne ikke ved er, at en mindre uoverensstemmelse har været inkluderet i hvert sæt regler. Efter den første fase af spillet, bevæger den deltager der har vundet flest XENOS sig til det næste bord og støder på en lille forskel i reglerne, og forvirringen vil snart melde sig!

Deltagerantal (min./opt./max)

9 / 25 / 35

Tid til øvelsen (uden tilbagemelding)

25 – 30 minutter

Pladsbehov

Et rum på 60 m2, med god plads omkring, op til 7 stk. borde.

Temaer og mål

Teamudvikling: Udvikle et fælles reglelsæt, effektive arbejdsprocesser på tværs af kulturer, acceptere og integrere kulturforskelle.

Interkulturel kommunikation: Håndtering af nye medarbejdere, forstå "fremmede" kulturer, formidle interne og eksterne regler og afdække personprofiler.

Forandringsprocesser: Udvikle nye strategier, håndtering af vanskelige situationer, afdække modstand mod forandringer.

Indhold i kuffert

7 stk. regelsæt, 35 bæger i hård plast, 3 stofposer med 700 jetoner, 14 stk. terninger i massiv træ, udførlig instruktionsark og forslag til øvelser.

Kuffert i træ

39 x 33 x 12 cm.

Vægt

4 kg inkl. kuffert

Gem dette produkt til senere