Complexity

1538
Kr. 2.250,00
På lager
1
Produkt detaljer

Complexity

” Håndtering af kompleksitet ”

Læring: At være under tids- og succespres er en reel udfordring som lederne og deres teams ofte ser i hverdagen. Hvordan kan teams organiseres, og hvordan kan det lykkes ledere at støtte dem optimalt?

Udførelse: Udførsel. Det udførende team (aktiosnteamet) får kun et par kryptiske hints til at løse problemet: ”De skal klikke på ”30 "webside" indenfor meget kort tid ”klik”. Ledelsesteamet kan ikke hjælpe direkte, da det er placeret et andet sted. Kun ved at være dygtige til at motivere aktionsteamet, er ledelsesteamet i stand til at udvikle en brugbar fremgangsmåde. Samtidig med der søges efter en løsning til problemet, øges også presset med at lykkedes. Kan teamet løse det vigtige problem for virksomheden? Det er kun et forsøg….!

Deltagerantal (min./opt./max)

10 / 15 / 20

Tid til øvelsen (uden tilbagemelding)

45 – 90 minutter

Pladsbehov

10 x 15 m

Temaer og mål

Teamudvikling: Hvordan organisere et hold sig uden direkte kontakt med den øverste ledelse, hvordan går det med emner såsom tid, kvalitetskontrol og feedback.

Organisationsudvikling: Håndtering af tidspres, udvikling af løsningsstrategier.

Lederuddannelse: Afhængigheden af at kende et system, samspillet mellem den ledende gruppe og den udøvende gruppen, feedback, beskæftige sig med komplekse problemstillinger, arbejde med forskellige ledelsesstile.

Indhold i kuffert

30 plastplader 8x8 cm fra 8mm tykke plexiglas trykt med røde tal, 1 timer, 15-meter reb 8 mm tyk. 1 bæretaske, vejledning for gennemførelsen. Leveres i trækuffert.

Kuffert

34 x 25 x 11 cm.

Vægt

3,7 kg inkl. Kuffert

Gem dette produkt til senere