Communic8

1813
Kr. 4.950,00
På lager
1
Produkt detaljer

Communic8

” Mere end dialog ”

Læring: "Gør det muligt at opleve mange facetter af kommunikation!" Målet i vores udvikling og udformningen af dette læringsforløb var: ”Lytte, vær beskeden, i stand til at tilpasse sig andre, udvikle et fælles sprog ... og det hele på en værdifuld måde”. Så længe gruppen synes det er sjovt, er de vigtigste indlæringsbetingelser til en vellykket kommunikation tilstede!

Udførelse: Deltagerne får en del fra en ottekantet form i hånden. På kanten er de mærket med symboler. Hvert symbol har G tryk på den tilstødende del af løsningens form. Nu er målet at samle denne ottekantede form i den korrekte løsning, med den trykte side ned på et bord. Dog må symbolerne på ens egen del ikke vises til de øvrige. Nøglen er her en god og anerkendende kommunikation. Kun dem, der kommunikere målrettet og beskriver symbolerne med de rette ord, finder det matchende modstykker. Men præcis hvordan beskriver jeg ud fra min synsvinkel mit eget synspunkt? I denne spændende fase, er en god organisering og tilbageholdenhed nødvendig. Har alle til slut fundet deres samling, så kan hele formen lægges på en gang. Til sidst bliver det rigtigt spændende igen ... , har gruppen fungeret godt? Nu kan det hele ses. Instruktøren viser den korrekte form på bagsiden af en magnetisk form ved hjælp af en magnetiske plade, og gruppen kan se deres eget "kommunikations" resultat!

Deltagerantal (min./opt./max)

8 / 16

Tid til øvelsen (uden tilbagemelding)

20 – 40 minutter

Pladsbehov

Mindst 30 kvadratmeter og et bord på mindst 0,8 m x 0,8 m

Temaer og mål

Teamudvikling: Udvikling af et fælles sprog, bestemmelser til grænseflader, feedback processer, motivation.

Kommunikationstræning: Sender-modtager problemer, aktiv lytning, metakommunikation, overbevise osv.

Salgstræning: At tale kundens sprog, behovsanalyser, forstå "landkort" ved kunden.

Organisationsudvikling: Systemisk tænkning og handling, selvledelse, konfliktløsning, håndtere misforståelser

Moderationstræning: Sammenfatte det foreløbige status, skabe overblik, at holde diskussionsdisciplin.

Indhold i kuffert

16 eksklusive magnetiske plastbrikker, en trækasse med en magnetisk flade, et detaljeret instruktionsark. Leveres i en kuffert med låg

Kuffert

50 x 45 x 3 cm

Vægt

3,6 kg inkl. kuffert

Gem dette produkt til senere