Skab engagement i dit team

Jeg kan tilbyde at gøre dit team mere effektive og fremme engagementet af dine medarbejdere.

Jeg anvender blandt andet erfaringsbaserede læringsværktøjer fra Metalog® training tools og skræddersyer indholdet af de forskellige øvelser til dit team. Ved hjælp af små praktiske øvelser, som både kan foregå ude og inde, kan du se hvordan dit team samarbejder og hvilke strategier de vælger i forhold til en given opgave.

Øvelserne er både sjove og lærerige og vi anvender det legende element som indgangsvinkel til den dybereliggende læring.

Leg til udvikling

Når vi leger og har det sjovt, skabes en motivation og vi “glemmer” hvilken rolle vi har og er udelukkende optaget af at løse opgaven. Ved den efterfølgende evaluering af selve øvelsen, deler vi både teamets og mine oplevelser og observationer. Derefter binder jeg det sammen med den hverdag og de udfordringer der er til dagligt i teamet.

På den måde bliver øvelserne nærværende og relevante samtidigt med at det sætter fokus på hvordan du fremmer engagementet blandt dine medarbejdere og i teamet som helhed.

teamudvikling

Jeg kommer hos jer

Kontakt mig for at uforpligtende møde eller for at høre mere om en  3 timers oplevelsespakke hos Jer . Lær at gør udfordringer til en leg, skab engagement og oplev værdien af et bedre arbejdsmiljø.